Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος SAPIDIS που σας προσφέρει γυναικεία ρούχα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Είμαστε κοντά σας από το 1960, με σταθερά αναπτυσσόμενη και επιτυχημένη πορεία, και αντικείμενο απασχόλησης την εμπορία και εισαγωγή έτοιμων γυναικείων ενδυμάτων. Η επαγγελματική μας νοοτροπία, η σύνεση και η αγάπη για τη δουλειά μας, οι πρωτοποριακές ιδέες, αλλά πάνω απ΄ όλα η δική σας υποστήριξη στα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας μας, βοήθησαν στην εδραίωση της SAPIDIS στο χώρο της γυναικείας ένδυσης.

Βρισκόμαστε πάντα δίπλα στη σύγχρονη γυναίκα που διαθέτει άποψη, στυλ και δυναμισμό, ικανοποιώντας και τις πιο υψηλές της απαιτήσεις. Οι collection “SAPIDIS FASHION & STYLE” προσφέρουν κομψότητα, θηλυκότητα, άνεση και αυτοπεποίθηση, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύουν στο μέγιστο τη γυναικεία σιλουέτα.

Η SAPIDIS διαθέτει τρία φυσικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και ένα στην Κατερίνη. Εμπορεύεται συλλογές γυναικείων ρούχων για όλες τις ηλικίες, συνεργαζόμενη με ελληνικές και ιταλικές εταιρείες, όπως οι: Passager, Batida, Matis, Derpouli, Angelo, Vagias, Rinascimento και Antonello Serio. Υποδέχεται την κάθε εποχή του χρόνου με νέα κολεξιόν και την εμπλουτίζει με καινούργια σχέδια καθημερινά, τα οποία μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα μας.

Η εταιρεία γυναικείων ρούχων SAPIDIS, πάντα προσηλωμένη στους στόχους της, κατάφερε να αποτυπώσει τη φιλοσοφία της στις συλλογές της: casual και elegant συνδυασμοί εκφράζουν το δισυπόστατο της μάρκας που «παίζει» με τις διαθέσεις της γυναίκας, παραμένοντας πάντα πιστή στην ποιότητα και στην προσιτή τιμή.